Klingersil® C-4400

För tätning i miljöer med vatten, lågtrycksånga, oljor, bränslen och kolväten


Klingersil® C-4400 är en nitrilgummibunden aramidfiber och det första asbestfria packningsmaterialet som Klinger® presenterade i början av 80-talet. Materialet har god beständighet i miljöer med vatten, lågtrycksånga, oljor, bränslen och kolväten. Det klarar arbetstemperaturer mellan -100°C upp till +180°C beroende på miljö, och arbetstryck upp till 65 bar beroende på tjocklek och tätningsmiljö. Materialet finns även med ståltrådsinlägg.

Test/certifieringar: BS 7531 Grade Y, BS F 130 Type A, FireSafe ISO 10497, HTB, DIN DGVW, BAM U W28 oxygen 130bar/+80°C., KTW, Germanischer Lloyd, TA-Luft VDI 2440.


Önskar du mer information eller prisuppgifter? Vill du att vi skickar ett prov på detta packningsmaterial? Välkommen att ringa oss, e-posta eller skicka en förfrågan här på vår webbplats så återkommer vi till dig inom kort.


Kontakt Förfrågan
Packningar för Underhåll? Konstruktion? Reparation?Vi levererar packningar och tätningar för de flesta behov och situationer. Välj område nedan för information om vad vi kan erbjuda dig!

Löpande underhåll
Nya konstruktioner
Omkonstruktioner
Reparationer

Kundanpassade packningarVi levererar packningar och tätningar efter Dina specifikationer, i material från världsledande producenter.

Kundspecifika packningar & tätningar

Vill du veta mer?Jag hjälper dig med rådgivning och förfrågningar för att hitta rätt packning eller tätning!

Eric Lundin


Tel: 060 - 64 65 55