Packningar av blandfilt

Filtpackningar i natur/syntetblandningar med ökad beständighet mot fukt och nötning


Filtpackning i Teknisk Blandfilt

Vi tillverkar filtpackningar i två olika blandmaterial. En vit pressad filt där viskos blandats i ullen för att ge filtpackningarna högre beständighet mot lösningsmedel och lägre fuktabsorption. Samt en grå maskinfilt där polyester adderats ullen för att ge filtpackningarna ökad beständighet mot fuktig värme, organiska mineralsyror och nötning. Materialen klarar arbetstemperaturer upp till +90 respektive +95°C.

Filtpackningar har även god absorberingsförmåga i oljor samt hög tätningsförmåga mot fetter. Filtpackningar är även lämpliga för isolering samt ljud- och vibrationsdämpning.

Önskar du mer information eller prisuppgifter? Vill du att vi skickar ett prov på detta packningsmaterial? Välkommen att ringa oss, e-posta eller skicka en förfrågan här på vår webbplats så återkommer vi till dig inom kort.


Kontakt Förfrågan

Packningar för Underhåll? Konstruktion? Reparation?Vi levererar packningar och tätningar för de flesta behov och situationer. Välj område nedan för information om vad vi kan erbjuda dig!

Löpande underhåll
Nya konstruktioner
Omkonstruktioner
Reparationer

Kundanpassade packningarVi levererar packningar och tätningar efter Dina specifikationer, i material från världsledande producenter.

Kundspecifika packningar & tätningar

Vill du veta mer?Jag hjälper dig med rådgivning och förfrågningar för att hitta rätt packning eller tätning!

Eric Lundin


Tel: 060 - 64 65 55