Packningar i Mica (Glimmer)

Micapackningar (Glimmerpackningar) i Klinger®Milam-PSS130 för tätning av avgasflänsar, höga temperaturer och kemikalier


Micapackning / Glimmerpackning

Micapackningar, även kallat Glimmerpackningar används för avgasflänsar och höga temperaturer i kombination med ett lågt inre arbetstryck. Packningarna har även god beständighet i flera olika syror och baser samt lösningsmedel, kemikalier och mineraloljor.

Micapackningar / Glimmerpackningar tillverkas i Klinger®Milam-PSS130 som klarar arbetstemperaturer upp till +900°C och arbetstryck upp till 5 bar. Packningsmaterialet har ett hålperforerat rostfritt inlägg (AISI 316 – 0,1 mm) och ”Anti-Stick”-behandlad yta. Klinger®Milam-PSS130 är testat och certifierat enligt Germanischer Lloyd.

Önskar du mer information eller prisuppgifter? Vill du att vi skickar ett prov på detta packningsmaterial? Välkommen att ringa oss, e-posta eller skicka en förfrågan här på vår webbplats så återkommer vi till dig inom kort.


Kontakt Förfrågan

Packningar för Underhåll? Konstruktion? Reparation?Vi levererar packningar och tätningar för de flesta behov och situationer. Välj område nedan för information om vad vi kan erbjuda dig!

Löpande underhåll
Nya konstruktioner
Omkonstruktioner
Reparationer

Kundanpassade packningarVi levererar packningar och tätningar efter Dina specifikationer, i material från världsledande producenter.

Kundspecifika packningar & tätningar

Vill du veta mer?Jag hjälper dig med rådgivning och förfrågningar för att hitta rätt packning eller tätning!

Eric Lundin


Tel: 060 - 64 65 55