Packningar av Klinger®H-025/B

Grafitpackningar av Klinger®H-025/B; en grafitfolie med hög flexibilitet och kompressibilitet


Grafitpackning i Klinger®H-025/B

Vi tillverkar grafitpackningar i Klinger®H-025/B - en tunn homogen (utan inlägg) grafitfolie med en tjocklek på endast 0,25 mm. Grafitpackningar av grafitfolie har hög kompressibilitet och formbarhet och är därför lämpliga i veka flänsförband. Klinger®H-025/B klarar arbetstemperaturer från -196° upp till +400°C (i inert miljö betydligt högre) samt arbetstryck upp till 65 bar beroende på temperatur och miljö. Grafitfoliepackningar har även mycket god kemikaliebeständighet.

Önskar du mer information eller prisuppgifter? Vill du att vi skickar ett prov på detta packningsmaterial? Välkommen att ringa oss, e-posta eller skicka en förfrågan här på vår webbplats så återkommer vi till dig inom kort.


Kontakt Förfrågan

Packningar för Underhåll? Konstruktion? Reparation?Vi levererar packningar och tätningar för de flesta behov och situationer. Välj område nedan för information om vad vi kan erbjuda dig!

Löpande underhåll
Nya konstruktioner
Omkonstruktioner
Reparationer

Kundanpassade packningarVi levererar packningar och tätningar efter Dina specifikationer, i material från världsledande producenter.

Kundspecifika packningar & tätningar

Vill du veta mer?Jag hjälper dig med rådgivning och förfrågningar för att hitta rätt packning eller tätning!

Eric Lundin


Tel: 060 - 64 65 55