Packningar av Klinger®PSM-B/AS

Grafitpackningar i Klinger®PSM-B/AS för tätning av hetvatten, ånga, oljor eller kolväten


Grafitpackning i Klinger®PSM-B/AS

Grafitpackningar i Klinger®PSM-B/AS passar de flesta förhållanden med hetvatten, ånga, oljor eller kolväten. Packningsmaterialet är ett grafitlaminat av industrikvalitet med hålperforerat rostfritt inlägg (AISI 316) och ”anti-stick”-behandlade ytor. Det är testat och certifierat enligt FireSafe API6FB, WRAS,, DIN-DGVW, BAM U W28 oxygen 130bar/+200°C, KTW och Germanischer Lloyd. Grafitpackningarna klarar arbetstemperaturer från -196°C till +450°C (i inert miljö betydligt högre) och arbetstryck upp till 100 bar beroende på temperatur & miljö.

Önskar du mer information eller prisuppgifter? Vill du att vi skickar ett prov på detta packningsmaterial? Välkommen att ringa oss, e-posta eller skicka en förfrågan här på vår webbplats så återkommer vi till dig inom kort.


Kontakt Förfrågan

Packningar för Underhåll? Konstruktion? Reparation?Vi levererar packningar och tätningar för de flesta behov och situationer. Välj område nedan för information om vad vi kan erbjuda dig!

Löpande underhåll
Nya konstruktioner
Omkonstruktioner
Reparationer

Kundanpassade packningarVi levererar packningar och tätningar efter Dina specifikationer, i material från världsledande producenter.

Kundspecifika packningar & tätningar

Vill du veta mer?Jag hjälper dig med rådgivning och förfrågningar för att hitta rätt packning eller tätning!

Eric Lundin


Tel: 060 - 64 65 55