Packningar av Klinger®PSM-B/1,3AS

Grafitpackningar i Klinger®PSM-B/1,3AS - ett kompakt grafitlaminat med låg kompressibilitet


Grafitpackning i Klinger®PSM-B/1,3AS

Grafitpackningar i Klinger®PSM-B/1,3AS har extra hög densitet och låg kompressibilitet. De klarar de flesta förhållanden med hetvatten, ånga, oljor och kolväten. Packningsmaterialet har hålperforerat rostfritt inlägg (AISI 316) och ”anti-stick” behandlade ytor, och är ett av de mest populära grafitlaminaten i Europeisk processindustri.

Grafitpackningarna klarar arbetstemperaturer från -196°C till +450°C (i inert miljö betydligt högre) och arbetstryck upp till 100 bar beroende på temperatur och tätningsmiljö. Materialet är testat och certifierat enligt FireSafe API6FB, WRAS, DIN-DGVW, BAM U W28 oxygen 130bar/+200°C, KTW, TGM och Germanischer Lloyd.

Önskar du mer information eller prisuppgifter? Vill du att vi skickar ett prov på detta packningsmaterial? Välkommen att ringa oss, e-posta eller skicka en förfrågan här på vår webbplats så återkommer vi till dig inom kort.


Kontakt Förfrågan

Packningar för Underhåll? Konstruktion? Reparation?Vi levererar packningar och tätningar för de flesta behov och situationer. Välj område nedan för information om vad vi kan erbjuda dig!

Löpande underhåll
Nya konstruktioner
Omkonstruktioner
Reparationer

Kundanpassade packningarVi levererar packningar och tätningar efter Dina specifikationer, i material från världsledande producenter.

Kundspecifika packningar & tätningar

Vill du veta mer?Jag hjälper dig med rådgivning och förfrågningar för att hitta rätt packning eller tätning!

Eric Lundin


Tel: 060 - 64 65 55