Packningar av Klinger®SLS-B/AS

Grafitpackningar i Klinger®SLS-B/AS - lättbearbetat grafitlaminat med plant plåtinlägg


Grafitpackning i Klinger®SLS-B/AS

Klinger®SLS-B/AS är ett grafitlaminat med rostfritt inlägg av slät plåt (AISI 316) samt ”anti-stick” behandlade ytor. Grafitpackningar i detta packningsmaterial kan med fördel användas i förband med snäva geometrier. Klinger®SLS-B/AS tillverkas ned till 0,5 mm tjocklek vilket möjliggör tillverkning av tunna grafitpackningar. Materialet är beständigt mot vatten, ånga, oljor och kolväten och är tack vare det plana plåtinlägget lättbearbetat vid manuell framtagning av grafitpackningar ”på fältet”.

Grafitpackningar i Klinger®SLS-B/AS klarar arbetstemperaturer från -196°C till +450°C (betydligt högre i inert miljö) och arbetstryck upp till 80 bar beroende på temperatur och tätningsmiljö. Materialet är testat och certifierat enligt WRAS, DIN-DGVW, BAM U W28 oxygen 130bar/+200°C, KTW och Germanischer Lloyd.

Önskar du mer information eller prisuppgifter? Vill du att vi skickar ett prov på detta packningsmaterial? Välkommen att ringa oss, e-posta eller skicka en förfrågan här på vår webbplats så återkommer vi till dig inom kort.


Kontakt Förfrågan

Packningar för Underhåll? Konstruktion? Reparation?Vi levererar packningar och tätningar för de flesta behov och situationer. Välj område nedan för information om vad vi kan erbjuda dig!

Löpande underhåll
Nya konstruktioner
Omkonstruktioner
Reparationer

Kundanpassade packningarVi levererar packningar och tätningar efter Dina specifikationer, i material från världsledande producenter.

Kundspecifika packningar & tätningar

Vill du veta mer?Jag hjälper dig med rådgivning och förfrågningar för att hitta rätt packning eller tätning!

Eric Lundin


Tel: 060 - 64 65 55