Cell-EPDM (slutna celler)

EPDM packningar och EPDM tätningar med låg vattenabsorbtion samt hög ålders- och ozonbeständighet


EPDM Packning - Cellgummi med slutna cellerVi tillverkar EPDM packningar, EPDM lister och andra EPDM tätningar av cellgummi med slutna celler i hårdhet 40-55 Shore 00. Cellgummipackningar av EPDM är lämpliga i miljöer med luft, UV, vatten, syror och baser, och de missfärgas inte. Cellgummi av EPDM är däremot inte beständigt mot olja och bensin. EPDM cellgummi med slutna celler används ofta som mellanlägg, tätningar och flänspackningar i statiska förband. Materialen klarar arbetstemperaturer mellan -40°C och +80°C (+100°C i vatten) och för tjocklekar över 10 mm är de brandklassade enligt FMVSS302.

Vi lagerför två materialkvaliteter för tillverkning av EPDM packningar och andra EPDM tätningar med slutna celler; ett svart cellgummi och ett vitt CFC- fritt cellgummi som uppfyller föreskrifter enligt 2000/53/CE.

Önskar du mer information eller prisuppgifter? Vill du att vi skickar ett prov på detta packningsmaterial? Välkommen att ringa oss, e-posta eller skicka en förfrågan här på vår webbplats så återkommer vi till dig inom kort.


Kontakt Förfrågan

Packningar för Underhåll? Konstruktion? Reparation?Vi levererar packningar och tätningar för de flesta behov och situationer. Välj område nedan för information om vad vi kan erbjuda dig!

Löpande underhåll
Nya konstruktioner
Omkonstruktioner
Reparationer

Kundanpassade packningarVi levererar packningar och tätningar efter Dina specifikationer, i material från världsledande producenter.

Kundspecifika packningar & tätningar

Vill du veta mer?Jag hjälper dig med rådgivning och förfrågningar för att hitta rätt packning eller tätning!

Eric Lundin


Tel: 060 - 64 65 55