Cell-EPDM (semislutna celler)

EPDM packningar och EPDM tätningar för tätning mot vind, damm, ljud, vatten, syror och baser


EPDM Packning - cellgummi med semislutna cellerVi tillverkar EPDM packningar, EPDM lister och andra EPDM tätningar i extra mjukt självhäftande EPDM gummi med semislutna celler. Materialet är tack vare sina semislutna celler väldigt formbart vilket gör det lämpligt för tätning av ojämna ytor. Packningar och tätningar av EPDM cellgummi med semislutna celler används för tätning mot vind, damm, ljud, vatten, syror och baser, men inte mot olja eller bensin.

För att aktivera materialets tätningsegenskaper behöver tätningen komprimeras med minst 50%, så att cellerna i materialet sluts. EPDM cellgummipackningar med semislutna celler klarar arbetstemperaturer mellan -40°C och +135°C och är även brandklassade enligt FMVSS302.

Önskar du mer information eller prisuppgifter? Vill du att vi skickar ett prov på detta packningsmaterial? Välkommen att ringa oss, e-posta eller skicka en förfrågan här på vår webbplats så återkommer vi till dig inom kort.


Kontakt Förfrågan

Packningar för Underhåll? Konstruktion? Reparation?Vi levererar packningar och tätningar för de flesta behov och situationer. Välj område nedan för information om vad vi kan erbjuda dig!

Löpande underhåll
Nya konstruktioner
Omkonstruktioner
Reparationer

Kundanpassade packningarVi levererar packningar och tätningar efter Dina specifikationer, i material från världsledande producenter.

Kundspecifika packningar & tätningar

Vill du veta mer?Jag hjälper dig med rådgivning och förfrågningar för att hitta rätt packning eller tätning!

Eric Lundin


Tel: 060 - 64 65 55