Packningar av kompakt EPDM gummi

EPDM packningar och EPDM tätningar med hög resistens mot syror, baser, estrar och ketoner


EPDM packningVi tillverkar EPDM packningar, EPDM lister och andra EPDM tätningar av kompakt EPDM gummi i hårdhet 70 Shore A. Materialen har god beständighet mot åldring, väder och ozon, samt hög resistens mot syror, baser, estrar och ketoner. De används bland annat som mellanlägg, lister och flänspackningar.

Vi tillverkar packningar och tätningar i svavelvulkaniserat EPDM gummi för arbetstemperaturer mellan -40°C och +100°C. Materialet finns även med syntetiskt vävinlägg för bättre draghållfasthet. Vi erbjuder också peroxidvulkaniserad EPDM för tätning i miljöer med kemikalier och i arbetstemperaturer mellan -40°C och +120°C.

Önskar du mer information eller prisuppgifter? Vill du att vi skickar ett prov på detta packningsmaterial? Välkommen att ringa oss, e-posta eller skicka en förfrågan här på vår webbplats så återkommer vi till dig inom kort.


Kontakt Förfrågan

Packningar för Underhåll? Konstruktion? Reparation?Vi levererar packningar och tätningar för de flesta behov och situationer. Välj område nedan för information om vad vi kan erbjuda dig!

Löpande underhåll
Nya konstruktioner
Omkonstruktioner
Reparationer

Kundanpassade packningarVi levererar packningar och tätningar efter Dina specifikationer, i material från världsledande producenter.

Kundspecifika packningar & tätningar

Vill du veta mer?Jag hjälper dig med rådgivning och förfrågningar för att hitta rätt packning eller tätning!

Eric Lundin


Tel: 060 - 64 65 55