Kloroprenblandning

Kloroprenpackningar och kloroprentätningar i slitgummiblandade material med goda åldringsegenskaper och väderbeständighet


Kloroprenpackning - blandgummiPackningar och tätningar av kloroprengummiblandningar används generellt för mindre krävande miljöer. Vi lagerför prisvärda kloroprenstyrenblandningar (CR/SBR) i två olika hårdheter med goda åldringsegenskaper och beständighet mot väder, ozon och baser.

Ett mjukare kloroprengummi i hårdhet 50 +/- 5 Shore A med relativt god olje- och fettbeständighet som klarar tätning i arbetstemperaturer mellan -20°C och +70°C. Samt ett kloroprengummi i hårdhet 65 +/-5 Shore A med begränsad olje- och fettbeständighet, men som håller tätt även i något lägre arbetstemperaturer: mellan -30°C och +70°C. Den hårdare kloroprenblandningen finns även med inlägg för tillverkning av packningar med bättre draghållfasthet.

Önskar du mer information eller prisuppgifter? Vill du att vi skickar ett prov på detta packningsmaterial? Välkommen att ringa oss, e-posta eller skicka en förfrågan här på vår webbplats så återkommer vi till dig inom kort.


Kontakt Förfrågan

Packningar för Underhåll? Konstruktion? Reparation?Vi levererar packningar och tätningar för de flesta behov och situationer. Välj område nedan för information om vad vi kan erbjuda dig!

Löpande underhåll
Nya konstruktioner
Omkonstruktioner
Reparationer

Kundanpassade packningarVi levererar packningar och tätningar efter Dina specifikationer, i material från världsledande producenter.

Kundspecifika packningar & tätningar

Vill du veta mer?Jag hjälper dig med rådgivning och förfrågningar för att hitta rätt packning eller tätning!

Eric Lundin


Tel: 060 - 64 65 55