Naturcellgummi

Naturgummipackningar och naturgummitätningar av cellgummi, även kallat svampgummi - med hög återfjädring och slitstyrka


Naturgummipackning av cellgummiVi tillverkar naturgummipackningar och naturgummitätningar i naturcellgummi (svampgummi) - en grå, mjuk och elastisk gummiblandning av naturgummi (NR) och slitgummi (SBR) med hårdhet 75 Shore 00.

Naturgummipackningar av cellgummi, även kallat svampgummipackningar är lämpliga för låga yttryck och har tack vare sina öppna celler en god återfjädring även vid långsiktig påfrestning. SBR komponenten ger även packningar och tätningar god slitstyrka. De klarar arbetstemperaturer mellan -30°C och +70°C och i tjocklekar över 10 mm är materialet brandklassat enligt FMVSS 302. Svampgummipackningar är ozonbeständiga, missfärgas inte och tätar i viss mån syror och baser. De är däremot inte åldringsbeständiga och klarar inte tätning av olja.

Önskar du mer information eller prisuppgifter? Vill du att vi skickar ett prov på detta packningsmaterial? Välkommen att ringa oss, e-posta eller skicka en förfrågan här på vår webbplats så återkommer vi till dig inom kort.


Kontakt Förfrågan

Packningar för Underhåll? Konstruktion? Reparation?Vi levererar packningar och tätningar för de flesta behov och situationer. Välj område nedan för information om vad vi kan erbjuda dig!

Löpande underhåll
Nya konstruktioner
Omkonstruktioner
Reparationer

Kundanpassade packningarVi levererar packningar och tätningar efter Dina specifikationer, i material från världsledande producenter.

Kundspecifika packningar & tätningar

Vill du veta mer?Jag hjälper dig med rådgivning och förfrågningar för att hitta rätt packning eller tätning!

Eric Lundin


Tel: 060 - 64 65 55