Vit Naturgummi

Naturgummipackningar och naturgummitätningar i vitt naturgummi för tätning i miljöer med livsmedel och dricksvatten


Naturgummipackning - vitt naturgummiNaturgummipackningar och naturgummitätningar i vitt naturgummi är livsmedelsanpassade och godkända enligt Food Quality BgVV XXI (BGA), category 4 samt för tätning av kallt och varmt vatten enligt KTW, category D2

Vid tillverkning av livsmedelsanpassade packningar och tätningar använder vi ett vitt naturgummi i hårdhet 65 Shore A. Materialet klarar temperaturer mellan -30°C och +70°C. Det är beständigt i baser och delvis även syror.

Önskar du mer information eller prisuppgifter? Vill du att vi skickar ett prov på detta packningsmaterial? Välkommen att ringa oss, e-posta eller skicka en förfrågan här på vår webbplats så återkommer vi till dig inom kort.


Kontakt Förfrågan

Packningar för Underhåll? Konstruktion? Reparation?Vi levererar packningar och tätningar för de flesta behov och situationer. Välj område nedan för information om vad vi kan erbjuda dig!

Löpande underhåll
Nya konstruktioner
Omkonstruktioner
Reparationer

Kundanpassade packningarVi levererar packningar och tätningar efter Dina specifikationer, i material från världsledande producenter.

Kundspecifika packningar & tätningar

Vill du veta mer?Jag hjälper dig med rådgivning och förfrågningar för att hitta rätt packning eller tätning!

Eric Lundin


Tel: 060 - 64 65 55