Paragummi

Paragummipackningar och paragummitätningar med god återfjädring, hög studselasticitet och god stötdämpning


Paragummipackning Vi tillverkar paragummipackningar och paragummitätningar i hårdhet 40 +/-5 Shore A. Paragummi är en beige/brun mjuk och elastisk vulkaniserad blandning av naturgummi och en stor del slitgummi, vilket ger paragummipackningar och paragummitätningar hög slitstyrka. Paragummi är lämpligt även som skydd mot påfrestning av finkorninga material såsom finkrossad sten, glas eller blästermedel. 

Paragummipackningar och paragummitätningar klarar arbetstemperaturer mellan -40°C och +70°C i luft och är lämpliga för tätning av baser och delvis även syror. Paragummi har även mycket god återfjädring, hög studselasticitet och god stötdämpning. Materialet är däremot inte beständigt mot olja och bensin, och har begränsad åldringsbeständighet.

Önskar du mer information eller prisuppgifter? Vill du att vi skickar ett prov på detta packningsmaterial? Välkommen att ringa oss, e-posta eller skicka en förfrågan här på vår webbplats så återkommer vi till dig inom kort.


Kontakt Förfrågan

Packningar för Underhåll? Konstruktion? Reparation?Vi levererar packningar och tätningar för de flesta behov och situationer. Välj område nedan för information om vad vi kan erbjuda dig!

Löpande underhåll
Nya konstruktioner
Omkonstruktioner
Reparationer

Kundanpassade packningarVi levererar packningar och tätningar efter Dina specifikationer, i material från världsledande producenter.

Kundspecifika packningar & tätningar

Vill du veta mer?Jag hjälper dig med rådgivning och förfrågningar för att hitta rätt packning eller tätning!

Eric Lundin


Tel: 060 - 64 65 55