Kompakt Nitrilgummi

Nitrilpackningar och nitriltätningar för tätning av oljor, fetter och bensin


Nitrilpackning Vi tillverkar nitrilpackningar och nitriltätningar i två vulkaniserade gummimaterial av kompakt ("ren") nitril. Kompakt Nitrilgummi har utmärkt beständighet mot de flesta alifatiska och aromatiska oljor, god beständighet mot fetter och bensin (även blyfri) och klarar arbetstemperaturer mellan -20°C och +80°C.

Nitrilpackningar för mekanisk påverkan eller basiska miljöer tillverkas i ett nitrilgummi med hårdhet 70 +/-5 Shore A. Nitrilpackningar för tätning av gasol och naturgas tillverkas i ett gummi med högre hårdhet; 80 +/-5 Shore A, vilket möjliggör högre yttryck vid montering av packningen.

Materialet uppfyller kraven för packningar i miljöer med gasol och naturgas och har god beständighet mot både baser och syror. Det är även godkänt enligt EN 549 och DIN 3535 del 1 & 2.

Önskar du mer information eller prisuppgifter? Vill du att vi skickar ett prov på detta packningsmaterial? Välkommen att ringa oss, e-posta eller skicka en förfrågan här på vår webbplats så återkommer vi till dig inom kort.


Kontakt Förfrågan

Packningar för Underhåll? Konstruktion? Reparation?Vi levererar packningar och tätningar för de flesta behov och situationer. Välj område nedan för information om vad vi kan erbjuda dig!

Löpande underhåll
Nya konstruktioner
Omkonstruktioner
Reparationer

Kundanpassade packningarVi levererar packningar och tätningar efter Dina specifikationer, i material från världsledande producenter.

Kundspecifika packningar & tätningar

Vill du veta mer?Jag hjälper dig med rådgivning och förfrågningar för att hitta rätt packning eller tätning!

Eric Lundin


Tel: 060 - 64 65 55