Cellsilikongummi

Silikonpackningar och silikontätningar i extra mjukt cellsilikon för elektrisk isolering och tätning av livsmedel


Silikonpackning - Cellsilikon Vi tillverkar silikonpackningar och silikontätningar i vitt cellsilikon med hårdhet 15 Shore A. Det är en extra mjuk cellsilikon med slutna celler och finns i utföranden med eller utan hud samt självhäftning. För livsmedelsanpassade silikonpackningar finns materialet även i utföranden som uppfyller kraven i FDA CFR 177.2600 för kontakt med livsmedel.

Cellsilikonpackningar leder inte elektricitet, är smak- & luktfria samt motverkar bakterie- och svampangrepp. Packningarna klarar arbetstemperaturer mellan ca -50°C och +200°C men bör inte utsättas för nötning eller miljöer med hydrolys, vatten eller ånga.

Önskar du mer information eller prisuppgifter? Vill du att vi skickar ett prov på detta packningsmaterial? Välkommen att ringa oss, e-posta eller skicka en förfrågan här på vår webbplats så återkommer vi till dig inom kort.


Kontakt Förfrågan

Packningar för Underhåll? Konstruktion? Reparation?Vi levererar packningar och tätningar för de flesta behov och situationer. Välj område nedan för information om vad vi kan erbjuda dig!

Löpande underhåll
Nya konstruktioner
Omkonstruktioner
Reparationer

Kundanpassade packningarVi levererar packningar och tätningar efter Dina specifikationer, i material från världsledande producenter.

Kundspecifika packningar & tätningar

Vill du veta mer?Jag hjälper dig med rådgivning och förfrågningar för att hitta rätt packning eller tätning!

Eric Lundin


Tel: 060 - 64 65 55