Transparent Silikongummi

Silikonpackningar och silikontätningar med extra hög renhet och elektrisk isoleringsförmåga


Silikonpackning - Transparent silikongummi Vi tillverkar silikonpackningar och silikontätningar i transparent silikongummi med hårdhet 60 +/-5 Shore A. Det är ett tätningsmaterial som rekommenderas för miljöer med höga renhetskrav. Silikonpackningar i transparent silikongummi är smak- och luktfria, motverkar bakterie- och svampangrepp och är delvis beständiga mot syror och baser. De har även hög elektrisk isoleringsförmåga och god ozon- och väderbeständighet. Silikonpackningar och silikontätningar av transparent silikon klarar arbetstemperaturer mellan -60°C och +200°C.

Önskar du mer information eller prisuppgifter? Vill du att vi skickar ett prov på detta packningsmaterial? Välkommen att ringa oss, e-posta eller skicka en förfrågan här på vår webbplats så återkommer vi till dig inom kort.


Kontakt Förfrågan

Packningar för Underhåll? Konstruktion? Reparation?Vi levererar packningar och tätningar för de flesta behov och situationer. Välj område nedan för information om vad vi kan erbjuda dig!

Löpande underhåll
Nya konstruktioner
Omkonstruktioner
Reparationer

Kundanpassade packningarVi levererar packningar och tätningar efter Dina specifikationer, i material från världsledande producenter.

Kundspecifika packningar & tätningar

Vill du veta mer?Jag hjälper dig med rådgivning och förfrågningar för att hitta rätt packning eller tätning!

Eric Lundin


Tel: 060 - 64 65 55