Packningar i Viton®

Vitonpackningar i äkta Viton® med högsta beständighet i krävande tätningsmiljöer


Vitonpackning Vi tillverkar vitonpackningar i ren Viton® med lång hållbarhet, högsta resistens mot kolväten, ozon och väder, syror och baser. Jämfört med andra gummipackningar har vitonpackningar hög temperaturbeständighet och klarar arbetstemperaturer upp till +200°C. Våra Vitonpackningar tillverkas i äkta DuPont™ Viton®; en essentiell kvalitetsgaranti för många tillämpningar. Packningarna tillverkas i en mjukare fluorelastomer i hårdhet 50 +/-5 Shore A och en hårdare kvalitet i hårdhet 75 +/- 5 Shore A. 

Önskar du mer information eller prisuppgifter? Vill du att vi skickar ett prov på detta packningsmaterial? Välkommen att ringa oss, e-posta eller skicka en förfrågan här på vår webbplats så återkommer vi till dig inom kort.


Kontakt Förfrågan

Packningar för Underhåll? Konstruktion? Reparation?Vi levererar packningar och tätningar för de flesta behov och situationer. Välj område nedan för information om vad vi kan erbjuda dig!

Löpande underhåll
Nya konstruktioner
Omkonstruktioner
Reparationer

Kundanpassade packningarVi levererar packningar och tätningar efter Dina specifikationer, i material från världsledande producenter.

Kundspecifika packningar & tätningar

Vill du veta mer?Jag hjälper dig med rådgivning och förfrågningar för att hitta rätt packning eller tätning!

Eric Lundin


Tel: 060 - 64 65 55