Packningar i Klingersil® C-4106

Korkpackningar i Klingersil® C-4106 med god återfjädring och tätningsförmåga i låg yttrycksbelasning


Korkpackning i Klingersil® C-4106

Vi tillverkar korkpackningar i Klingersil® C-4106; ett korkmaterial förstärkt med en syntetfiberblandning och sammanbundet av nitrilgummi. Packningsmaterialet har en kompressibilitet på 30% och en återfjädring på minst 50%. Fiberförstärkta korkpackningar klarar högre tryck och temperaturer jämfört med korkpackningar utan fiberinnehåll.

Korkpackningar i Klingersil® C-4106 har god tätningsförmåga även i låga yttryck. Beroende på inre arbetstryck och media klarar materialet en arbetstemperatur mellan -20°C och +150°C.

Vi erbjuder även korklister (klicka för att läsa mer).

Önskar du mer information eller prisuppgifter? Vill du att vi skickar ett prov på detta packningsmaterial? Välkommen att ringa oss, e-posta eller skicka en förfrågan här på vår webbplats så återkommer vi till dig inom kort.


Kontakt Förfrågan

Packningar för Underhåll? Konstruktion? Reparation?Vi levererar packningar och tätningar för de flesta behov och situationer. Välj område nedan för information om vad vi kan erbjuda dig!

Löpande underhåll
Nya konstruktioner
Omkonstruktioner
Reparationer

Kundanpassade packningarVi levererar packningar och tätningar efter Dina specifikationer, i material från världsledande producenter.

Kundspecifika packningar & tätningar

Vill du veta mer?Jag hjälper dig med rådgivning och förfrågningar för att hitta rätt packning eller tätning!

Eric Lundin


Tel: 060 - 64 65 55