ePTFEpackningar & tätningar

100% expanderad PTFE med hög mekanisk styrka och draghållfasthet


Vi lagerför 100% expanderad PTFE med hög mekanisk styrka och draghållfasthet. Expanderingen förhindrar kallflytning och erhåller genom sin mjukhet en effektiv tätningsförmåga även för skadade flänsar. Användbar för mycket höga inre arbetstryck, låga och höga temperaturer samt för de flesta förekommande media (dock inte fluorbaserade media samt smälta alkaliska metaller). Materialet är livsmedelsanpassat och klarar arbetstemperaturer från -196°C till +260°C samt arbetstryck upp till 200 bar beroende på omgivande miljö.


Önskar du mer information eller prisuppgifter? Vill du att vi skickar ett prov på detta packningsmaterial? Välkommen att ringa oss, e-posta eller skicka en förfrågan här på vår webbplats så återkommer vi till dig inom kort.


Kontakt Förfrågan

Packningar för Underhåll? Konstruktion? Reparation?Vi levererar packningar och tätningar för de flesta behov och situationer. Välj område nedan för information om vad vi kan erbjuda dig!

Löpande underhåll
Nya konstruktioner
Omkonstruktioner
Reparationer

Kundanpassade packningarVi levererar packningar och tätningar efter Dina specifikationer, i material från världsledande producenter.

Kundspecifika packningar & tätningar

Vill du veta mer?Jag hjälper dig med rådgivning och förfrågningar för att hitta rätt packning eller tätning!

Eric Lundin


Tel: 060 - 64 65 55