TopChempackningar & tätningar

Kemiskt modifierad PTFE för krävande tätningsmiljöer


Klinger®TopChem 2000 är en kemiskt modifierad PTFE med mycket god formstabilitet och extremt hög gastäthet. Det är det enda brandklassade PTFE-materialet på marknaden (Brandklassning enligt API 6FA). Materialet har låg kompressibilitet, hög återfjädring och avsaknad av kallflytning samt klarar höga yttrycksbelastningar.

TopChem 2000 är användbart där höga krav ställs på termiska och mekaniska påfrestningar i de flesta media (dock inte fluorbaserade media samt smälta alkaliska metaller). Materialet klarar arbetstemperaturer från -196°C till +260°C och innehar FDA-godkännande för livsmedel samt BAM för syrgas i arbetstryck upp till 100 bar/+200°C.


Önskar du mer information eller prisuppgifter? Vill du att vi skickar ett prov på detta packningsmaterial? Välkommen att ringa oss, e-posta eller skicka en förfrågan här på vår webbplats så återkommer vi till dig inom kort.


Kontakt Förfrågan

Packningar för Underhåll? Konstruktion? Reparation?Vi levererar packningar och tätningar för de flesta behov och situationer. Välj område nedan för information om vad vi kan erbjuda dig!

Löpande underhåll
Nya konstruktioner
Omkonstruktioner
Reparationer

Kundanpassade packningarVi levererar packningar och tätningar efter Dina specifikationer, i material från världsledande producenter.

Kundspecifika packningar & tätningar

Vill du veta mer?Jag hjälper dig med rådgivning och förfrågningar för att hitta rätt packning eller tätning!

Eric Lundin


Tel: 060 - 64 65 55