Packningar i Polyeter uretan (EU)

Uretanpackningar med hög stötdämpning och hydrolysbeständighet


Uretanpackning i Polyeteruretan (EU)

Vi tillverkar uretanpackningar i Polyeteruretan (EU); ett stabilt och elastiskt material med god hydrolysbeständighet, åldringsbeständighet samt relativt god kemikaliebeständighet i miljöer med syror och baser. Uretanpackningar i Polyeteruretan har god slitstyrka och klarar stötbelastningar. De tillverkas i hårdhet: 80, 90 och 95 Shore A och beroende på hårdhet klarar packningarna arbetstemperaturer mellan -40°C och +70°C. Materialet kan även fås i livsmedelsanpassad kvalitet och i infärgat utförande.

Önskar du mer information eller prisuppgifter? Vill du att vi skickar ett prov på detta packningsmaterial? Välkommen att ringa oss, e-posta eller skicka en förfrågan här på vår webbplats så återkommer vi till dig inom kort.


Kontakt Förfrågan

Packningar för Underhåll? Konstruktion? Reparation?Vi levererar packningar och tätningar för de flesta behov och situationer. Välj område nedan för information om vad vi kan erbjuda dig!

Löpande underhåll
Nya konstruktioner
Omkonstruktioner
Reparationer

Kundanpassade packningarVi levererar packningar och tätningar efter Dina specifikationer, i material från världsledande producenter.

Kundspecifika packningar & tätningar

Vill du veta mer?Jag hjälper dig med rådgivning och förfrågningar för att hitta rätt packning eller tätning!

Eric Lundin


Tel: 060 - 64 65 55