Multiexpanderade PTFE band

För snabb tätning av flänsförband med extra starkt PTFE band


Vi lagerför multiexpanderade ePTFE-band för snabb tätning av flänsförband. Multiexpandering innebär att materialet erhåller hög draghållfasthet och styrka samtidigt som risken för kallflytning minimeras.

PTFE tätningsband är självhäftande och har utmärkta egenskaper i de flesta kemikalier. De kan användas i veka flänsar, i kontakt med livsmedel samt i temperaturer från -196°C upp till +260°C. Vid yttrycksbelastning bibehåller bandet sin bredd bättre än de monoexpanderade PTFE-banden.

Lagerhållna dimensioner: 10x3 mm, 15x3 mm, 20x3 mm, 25x3 mm, 40x3 mm.

Önskar du mer information eller prisuppgifter? Välkommen att kontakta oss eller skicka en förfrågan här på vår webbplats så återkommer vi till dig inom kort!Kontakt Förfrågan

Packningar för Underhåll? Konstruktion? Reparation?Vi levererar packningar och tätningar för de flesta behov och situationer. Välj område nedan för information om vad vi kan erbjuda dig!

Löpande underhåll
Nya konstruktioner
Omkonstruktioner
Reparationer

Statisk tätningDenna produkt är lämplig för tätning av statiska förband. Vi erbjuder ett brett sortiment tätningslösningar för statiska flänsförband, med eller utan skruvar.

Lösningar för tätning av statiska förband!

Vill du veta mer?Jag hjälper dig med rådgivning och förfrågningar för att hitta rätt packning eller tätning!

Eric Lundin


Tel: 060 - 64 65 55