HTC Glasfiberband

Keramfri bandvävd glasfiber för statisk tätning i höga temperaturer


Ett glasfiberband förstärkt med tråd av kromnickel och kantskoning för termisk isolering av rör och anslutningar i miljöer med höga temperaturer. Det klarar arbetstemperaturer upp till +1050°C och finns i bredd/tjocklek 40x3, 50x3, 80x3 mm, samt i rulle med bredd 1000 mm.

Samt ett stegband av glasfiber med kantskoning och glesvävd mittendel för anpassning i statiska förband som flänsar och luckor. Det klarar arbetstemperaturer upp till +550°C och finns i bredd/tjocklek 40x3 mm.


Önskar du mer information eller prisuppgifter? Välkommen att kontakta oss eller skicka en förfrågan här på vår webbplats så återkommer vi till dig inom kort!Kontakt Förfrågan


Packningar för Underhåll? Konstruktion? Reparation?Vi levererar packningar och tätningar för de flesta behov och situationer. Välj område nedan för information om vad vi kan erbjuda dig!

Löpande underhåll
Nya konstruktioner
Omkonstruktioner
Reparationer

Statisk tätningDenna produkt är lämplig för tätning av statiska förband. Vi erbjuder ett brett sortiment tätningslösningar för statiska flänsförband, med eller utan skruvar.

Lösningar för tätning av statiska förband!

LucktätningDenna produkt är lämplig för tätning av luckor, dörrar och fönster. Vi lagerför en mängd olika tätningslister och tätningssnören för detta ändamål.

Lösningar för tätning av luckor & dörrar

Vill du veta mer?Jag hjälper dig med rådgivning och förfrågningar för att hitta rätt packning eller tätning!

Eric Lundin


Tel: 060 - 64 65 55