Kundanpassade planpackningar

Vi tillverkar flänspackningar efter kundritning i alla tänkbara geometrier


Vi har kompetensen och utbudet att rekommendera de mest lämpliga materialen för olika driftsituationer. Vi strävar efter att erbjuda de bästa packningsmaterialen på den globala marknaden, samt tillhandahålla oberoende rådgivning mot kund. Det innebär att vi som packningstillverkare inte säljer packningsmaterial under eget varumärke, utan vänder oss istället till världsledande materialproducenter. Vi har full transparens mot kund avseende materialens ursprungstillverkare, vilket garanterar kontinuitet i materialens sammansättning och kvalitet samt säkerställer internationell tillgänglighet för eftermarknaden.

Vi använder datorstyrd skärteknik vid framställning av kundanpassade planpackningar. Det innebär inte bara kvalitetsfördelar utan även prisfördelar för kund tack vare minimalt materialspill samt att kostnaden för stansverktyg elimineras.

Önskar du mer information eller prisuppgifter? Välkommen att kontakta oss eller skicka en förfrågan här på vår webbplats så återkommer vi till dig inom kort!Kontakt Förfrågan

Packningar för Underhåll? Konstruktion? Reparation?Vi levererar packningar och tätningar för de flesta behov och situationer. Välj område nedan för information om vad vi kan erbjuda dig!

Löpande underhåll
Nya konstruktioner
Omkonstruktioner
Reparationer

TillverkningskapacitetVi har en modern maskinpark utrustad för tillverkning av packningar, lister och andra tätningslösningar i de flesta former och material.

Tillverkning av packningar och tätningar

Vill du veta mer?Jag hjälper dig med rådgivning och förfrågningar för att hitta rätt packning eller tätning!

Eric Lundin


Tel: 060 - 64 65 55