Cellgummilister (CR & EPDM)

Cellgummilister av kloropren och EPDM


Vi lagerför mjuka rektangulära cellgummilister utan hud, i svart kloropren med hårdhet 40-55 Shore 00. De har god åldringsbeständighet, UV-beständighet samt relativt god oljebeständighet. De används som tätningslist i statiska förband och klarar arbetstemperaturer från -40°C till +85°C och är godkända enligt brandklass FMVSS 302. Listerna finns färdigskurna i måtten 15x4 mm & 30x8 mm, med självhäftning. Övriga former tillskärs efter kundspecifikation med eller utan självhäftning.

Vi har även mjuka cellgummilister i EPDM med god väder- och åldringsbeständighet. De klarar arbetstemperaturer från -40°C till +100°C. EPDM cellgummilister kan även tillskäras efter kundspecifikation för önskad bredd och i tjocklekar upp till 50 mm. De kan även förses med självhäftning.


Önskar du mer information eller prisuppgifter? Välkommen att kontakta oss eller skicka en förfrågan här på vår webbplats så återkommer vi till dig inom kort!Kontakt Förfrågan

Packningar för Underhåll? Konstruktion? Reparation?Vi levererar packningar och tätningar för de flesta behov och situationer. Välj område nedan för information om vad vi kan erbjuda dig!

Löpande underhåll
Nya konstruktioner
Omkonstruktioner
Reparationer

Statisk tätningDenna produkt är lämplig för tätning av statiska förband. Vi erbjuder ett brett sortiment tätningslösningar för statiska flänsförband, med eller utan skruvar.

Lösningar för tätning av statiska förband!

Vill du veta mer?Jag hjälper dig med rådgivning och förfrågningar för att hitta rätt packning eller tätning!

Eric Lundin


Tel: 060 - 64 65 55