Cellsilikonlister

Fyrkantlister av cellsilikon


Vi lagerför kvadratiska och rektangulära cellsilikonlister i en mjuk och formbar silikonkvalitet med slutna celler och hud. Materialet är inert, leder inte elektricitet är smak- & luktfritt samt motverkar bakterie- och svampangrepp. Cellsilikonlister bör inte utsättas för miljöer med hydrolys, vatten, ånga eller krav på nötningsbeständighet.

Cellsilikon har generellt något sämre kemikaliebeständighet och åldringsegenskaper än massivt silikongummi. Det klarar arbetstemperatur från -50°C till +200°C och levereras i längder från 5 till 25 meter.

Önskar du mer information eller prisuppgifter? Välkommen att kontakta oss eller skicka en förfrågan här på vår webbplats så återkommer vi till dig inom kort!Kontakt Förfrågan

Packningar för Underhåll? Konstruktion? Reparation?Vi levererar packningar och tätningar för de flesta behov och situationer. Välj område nedan för information om vad vi kan erbjuda dig!

Löpande underhåll
Nya konstruktioner
Omkonstruktioner
Reparationer

Statisk tätningDenna produkt är lämplig för tätning av statiska förband. Vi erbjuder ett brett sortiment tätningslösningar för statiska flänsförband, med eller utan skruvar.

Lösningar för tätning av statiska förband!

Vill du veta mer?Jag hjälper dig med rådgivning och förfrågningar för att hitta rätt packning eller tätning!

Eric Lundin


Tel: 060 - 64 65 55