Kopparbrickor & plåt

För tätning vid höga tryck och höga temperaturer


Kopparbrickor rekommenderas för statisk tätning i höga inre arbetstryck och yttryck samt arbetstemperaturer från -196°C. De har tack vare mjukglödgning (SS 5015-02 / EN 1652 / CW 024A) hög tänjbarhet och plastisk formbarhet och en smältpunkt som ligger över 1000°C. Kopparbrickor används ofta för tätning av oljor och klarar väder, vatten och ozon. Vi erbjuder även Glödgad kopparplåt om 2000x1000 mm med samma egenskaper som kopparbrickor samt tillverkning av kopparpackningar (klicka för att läsa mer).

Önskar du mer information eller prisuppgifter? Välkommen att kontakta oss eller skicka en förfrågan här på vår webbplats så återkommer vi till dig inom kort!Kontakt Förfrågan

Packningar för Underhåll? Konstruktion? Reparation?Vi levererar packningar och tätningar för de flesta behov och situationer. Välj område nedan för information om vad vi kan erbjuda dig!

Löpande underhåll
Nya konstruktioner
Omkonstruktioner
Reparationer

Statisk tätningDenna produkt är lämplig för tätning av statiska förband. Vi erbjuder ett brett sortiment tätningslösningar för statiska flänsförband, med eller utan skruvar.

Lösningar för tätning av statiska förband!

Vill du veta mer?Jag hjälper dig med rådgivning och förfrågningar för att hitta rätt packning eller tätning!

Eric Lundin


Tel: 060 - 64 65 55